CURSA SOLIDÀRIA 2021

Per la creació de vies legals i segures d’immigració


LA CAUSA

El beneficiari de la 4a Cursa Solidària de Cardedeu serà la plataforma Stop Mare Mortum (SMM). SMM és una organització composta completament de voluntaris que es dedica a canviar les polítiques europees migratòries per a crear vies legals i segures d’immigració.

SMM sensibilitza a la gent mitjançant exposicions, manifestacions i mitjans de comunicació. A més, compten amb un equip jurídic que escriu propostes de lleis per a assegurar els drets dels immigrants.

Entre molts éxits, destaca l’assoliment del any 2018 quan SMM va contribuir de manera significativa al tribunal que va obligar a Espanya a complir les quotes pactades a traslladar a gairebé 20.000 persones des de Grècia i Itàlia.

Es financen amb donacions, marxandatge i esdeveniments com la Cursa Solidària de Cardedeu.

Per a més informació de la causa, visita la seva pàgina web: www.stopmaremortum.org.

LA CURSA

Després de tres edicions, creiem que ja esteu preparats per fer història a Cardedeu. Us presentem la primera Mitja Marató de Cardedeu. Una cursa solidària que té els mateixos objectius de sempre:

– Conscienciar a la població a través d’una activitat esportiva.
– Ajudar econòmicament a una ONG que treballa en l’àmbit de les persones refugiades.
– Descobrir els camins perduts del nostre poble i les seves contrades.
– Fomentar l’esport com a manera de cooperació i participació.

El recorregut d’aquesta mitja marató és semblant als que ja esteu acostumats, un total trencacames, on poques vegades pots gaudir d’un tram sense cap tipus de pendent.

Hem arreglat corriols perduts perquè continuïn vius i els pugueu gaudir amb el respecte que es mereixen. Hem afegit un tram al començament del circuit per l’interior de la vila, perquè així els cardedeuencs us puguin animar durant les seves rutines del diumenge pel matí.

UN TASTET DE L’EDICIÓ 2021

GALERIA D’IMATGES