QUI SOM?


 

Sóm un grup de corredors amateurs que des de fa uns anys sortim a córrer per les conraries de Cardedeu. Feia temps que teníem la idea d’organitzar una cursa, però ens faltava una motivació, un projecte. Va ser aleshores quan, alguns de nosaltres, ens vam sentir afectats pel què estava passant a Síria i gràcies a una amiga que tenim en comú, ens vam posar en contacte amb una ONG que fa esdeveniments per recaptar fons per a diferents projectes, però tots vinculats amb el conflicte bèl·lic de Siria.

Vam combinar aquests dos punts, i afegint altres persones que van decidir col·laborar amb la iniciativa, vam decidir que era l’hora de fer la nostra cursa i vincular-la a aquest projecte. Tot sols no podíem avarca el necessari per organitzar aquest esdeveniment, per tant, ens vam posar en contacte amb l’entitat de corredors de Cardedeu, els Corrigaires, els quals van rebre la nostra iniciativa amb molt entusiasme.

Així doncs, ens podríem definir com un pont que té com a objectiu organitzar curses per destinar les recaptacions a una causa solidària. L’any 2017, vam destinar els fons al conflicte bèl·lic de Síria i, enguany, serà per les persones refugiades del Mediterrani.

 

LES ÚLTIMES NOVETATS A @cursasolidariacardedeu