QUI SOM?


 

Recorregut i trajecte de la Cursa Solidària de Cardedeu

 

La Cursa Solidària de Cardedeu és la resposta a les inquietuds i preocupacions socials i humanitàries d’un grup de persones amants de l’esport, que neix després de fer consciència i voler prendre acció per ajudar als col·lectius més vulnerables. La Cursa Solidària de Cardedeu és una jornada de mobilització ciutadana, festiva i esportiva però sobretot i com el nom indica, solidària.

Des de la primera edició, s’han marcat tres clars objectius:

  • L’objectiu principal és el de comunicar i sensibilitzar sobre les problemàtiques socials actuals que desgraciadament marquen la vida de moltes persones. De fet, des del 2018 que la Cursa Solidària de Cardedeu, durant tot l’any organitza altres activitats i esdeveniments amb la finalitat d’aixecar la veu i explicar i presentar l’organització amb la què és col·labora.
  • El segon objectiu i repte, és, fer una donació integra (100%) dels fons recaptats a una organització que vetlla pels més vulnerables.
  • I tercer i últim, el de promocionar l’esport, a través d’una cursa de muntanya, pels bonics i únics corriols de la zona de Cardedeu, i oferir una oportunitat única de descobrir aquesta zona meravellosa, amb un circuit increïble, versàtil i divertit, tant per principiants com per a professionals del món del trial i les curses de muntanya.

La primera edició es va celebrar el 2017, amb l’objectiu de consolidar-la com a una trail referent de les curses del Vallès Oriental, i es va col·laborar amb l’ONG Refugee Community Kitchen. L’any següent la donació del total dels fons recaptats es va donar a l’ONG SOS MEDITERRANEE. El 2019, I oferint 3 recorreguts diferents; un recorregut totalment inclusiu de 7 km, la marxa popular de 12 km i una trail semi professional de 18 km, és col·laborà amb la Fundació REIR.

Com a totes les activitats i esdeveniments, la pandèmia de la COVID-19, també va afectar l’edició de la Cursa Solidària de Cardedeu 2020, i no es va poder col·laborar amb l’ONG Stop Mare Mortum i és per això que la Cursa Solidària de Cardedeu 2021 va renovar el compromís amb la mateixa organització, per a recaptar fons i donar suport a la increïble tasca que realitzen, organitzant la primera mitja marató de muntanya de la història de Cardedeu.

Us hi esperem.
GAS I A CÓRRER!